- Otrzymane podziękowania: 1
Puchar Marszałka woj. Warm.-Maz.
- Rycholek
- Wylogowany
- New Member
Mniej
Więcej
10 lata 9 miesiąc temu #1730
przez Rycholek
Replied by Rycholek on topic Puchar Marszałka woj. Warm.-Maz.
Kto jedzie z Ice -optimistami na te regaty ?
Wkrótce JWC i wiem że wielu uczestników zrezygnowało z wyjazdu na Kisajno , nie wiem czy warto tam jechać .
Ryszard Sawicki
Wkrótce JWC i wiem że wielu uczestników zrezygnowało z wyjazdu na Kisajno , nie wiem czy warto tam jechać .
Ryszard Sawicki
Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.
- Stanisław Macur
- Gość
10 lata 9 miesiąc temu #1723
przez Stanisław Macur
Replied by Stanisław Macur on topic Puchar Marszałka woj. Warm.-Maz.
Poniżej w załączniku zawiadomienie o Pucharze Marszałka Warmińsko -Mazurskiego 15-16.02.2014 w kat . DN-Jun Mł i Ice-Optimist. Wpisowe w obu klasach 30 zł. Baza regat w Pierkunowie. Regaty na drugiej trasie obok MPSen.
Myślę ,że może to być dobry trening przed wyjazdem na M Świata na Łotwę... Postaramy się zakończyć regaty wcześniej w niedzielę...Andrzej przygotował ciekawe nagrody....
Juniorzy pożeglują pewnie z seniorami.
Do zobaczenia.
Stasiu.
Myślę ,że może to być dobry trening przed wyjazdem na M Świata na Łotwę... Postaramy się zakończyć regaty wcześniej w niedzielę...Andrzej przygotował ciekawe nagrody....
Juniorzy pożeglują pewnie z seniorami.
Do zobaczenia.
Stasiu.
- Stanisław Macur
- Gość
10 lata 9 miesiąc temu #1523
przez Stanisław Macur
Replied by Stanisław Macur on topic Puchar Marszałka woj. Warm.-Maz.
Artur ma rację jeśli chodzi o terminy i przepisy !
Rozmawiałem z organizatorami i ta informacja była tylko wstępnym sygnalizowaniem gotowości do organizacji imprezy w podstawowym terminie, co pewnie wkrótce nastąpi...
Swoją drogą organizacja Pucharu Marszałka na akwenie MPS będzie szansa dla młodzieży na uczestnictwo w Sejmiku SFPDN...gdzieś tej bojerowej demokracji trzeba się uczyć !
W przyszłym tygodniu zgodnie z programem MPjun i IO wstępnie na Zalewie Wiślanym ?!
Czekam na wrażenie z szybkiej " jazdy " na Niegocinie.
Stasiu.
Rozmawiałem z organizatorami i ta informacja była tylko wstępnym sygnalizowaniem gotowości do organizacji imprezy w podstawowym terminie, co pewnie wkrótce nastąpi...
Swoją drogą organizacja Pucharu Marszałka na akwenie MPS będzie szansa dla młodzieży na uczestnictwo w Sejmiku SFPDN...gdzieś tej bojerowej demokracji trzeba się uczyć !
W przyszłym tygodniu zgodnie z programem MPjun i IO wstępnie na Zalewie Wiślanym ?!
Czekam na wrażenie z szybkiej " jazdy " na Niegocinie.
Stasiu.
- P-289
- Wylogowany
- Premium Member
Mniej
Więcej
- Otrzymane podziękowania: 28
10 lata 9 miesiąc temu #1517
przez P-289
P-289
Replied by P-289 on topic Puchar Marszałka woj. Warm.-Maz.
Bartek, Andrzej,
Nie wkładajcie Mistrzostw Juniora Młodszego w termin Mistrzostw Polski J i IO ! Większość Jmł będzie chciała startować albo w IO albo w J w przypadających zgodnie z OBOWIĄZUJĄCYM KALENDARZEM Mistrzostwach Polski J i IO ! Dlaczego chcecie też wcześniej rozegrać imprezę, która jest zaplanowana na termin późniejszy?
Pozdrawiam
Artur P-289
Nie wkładajcie Mistrzostw Juniora Młodszego w termin Mistrzostw Polski J i IO ! Większość Jmł będzie chciała startować albo w IO albo w J w przypadających zgodnie z OBOWIĄZUJĄCYM KALENDARZEM Mistrzostwach Polski J i IO ! Dlaczego chcecie też wcześniej rozegrać imprezę, która jest zaplanowana na termin późniejszy?
Pozdrawiam
Artur P-289
P-289
- Bartek
- Autor
- Wylogowany
- New Member
Mniej
Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
10 lata 9 miesiąc temu #1512
przez Bartek
Nowy post
Planowane jest rozegranie regat o Puchar Marszałka woj. Warm.-Maz. w kat. J, Jmł, IO razem z Mistrzostwami Polski Juniora młodszego. (Prawdopodobnie przyszły weekend tzn 8-9 lutego.)
Organizator Andrzej Michalczyk tel. 796 308 915
Organizator Andrzej Michalczyk tel. 796 308 915
Moderatorzy: Tomek Zakrzewski
Czas generowania strony: 0.094 s.