- Otrzymane podziękowania: 0
Puchar Zarządu SFPDN w ENDOMONDO
- nowy
- Wylogowany
- New Member
Mniej
Więcej
10 lata 10 miesiąc temu #1321
przez nowy
Replied by nowy on topic Puchar Zarządu SFPDN w ENDOMONDO
-może być dobra zabawa, ale ja nie mogę ściągnąć na samsungaS tej aplikacji z goole play, powtarza mi się : -błąd RPC:S-3, Może ktoś podpowie jak to rozwiązać?
Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.
- P-289
- Autor
- Wylogowany
- Premium Member
Mniej
Więcej
- Otrzymane podziękowania: 28
10 lata 10 miesiąc temu #1313
przez P-289
P-289
Replied by P-289 on topic Puchar Zarządu SFPDN w ENDOMONDO
Mamy pierwszy wynik do pobicia! Na razie niewidoczny w rywalizacji, bo Łukasz ustanowił go w czasie Mistrzostw Austrii, a wtedy jeszcze nie zarejestrował się w naszej rywalizacji.
Najszybszy kilometr na tych regatach pokonał w 43 sekundy ! Daje to prędkość średnią na odcinku 1 km na poziomie 83,72 km/h !!!
Kto da więcej ? Może już w najbliższy weekend na Lipnie?
W chwili obecnej zarejestrowani są :
P-55
P-155
P-288
P-289
P-345
Najszybszy kilometr na tych regatach pokonał w 43 sekundy ! Daje to prędkość średnią na odcinku 1 km na poziomie 83,72 km/h !!!
Kto da więcej ? Może już w najbliższy weekend na Lipnie?
W chwili obecnej zarejestrowani są :
P-55
P-155
P-288
P-289
P-345
P-289
Za tę wiadomość podziękowali: : nowy
- P-289
- Autor
- Wylogowany
- Premium Member
Mniej
Więcej
10 lata 10 miesiąc temu #1311
przez P-289
P-289
Replied by P-289 on topic Puchar Zarządu SFPDN w ENDOMONDO
Witamy w naszej rywalizacji P 55 i P 155. Będzie się działo...
Artur
P-289
Artur
P-289
P-289
- P-289
- Autor
- Wylogowany
- Premium Member
Mniej
Więcej
10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 10 miesiąc temu #1305
przez P-289
P-289
Nowy post
WITAM WSZYSTKICH ROZGRZANYCH BRAKIEM LODU !
W ramach podgrzewania atmosfery (bo jak stwierdził mój syn; od samego ciągłego śledzenia prognoz Zegrze nam nie zamarznie), zapraszam do przyłączenia się w dowolnym momencie do naszych realno- wirtualnych regat.
W bezpłatnym programie do pobrania na każdego smartfona - ENDOMONDO - założyłem rywalizację NAJSZYBSZY KILOMETR NA LODZIE w sezonie 2013/2014.
Do rywalizacji może przystąpić każdy, musi jedynie odnaleźć ją w aplikacji w zakładce sporty - żeglarstwo, rodzaj rywalizacji najszybsze x kilometrów.
Po przystąpieniu do rywalizacji, będzie w niej widoczny każdy Wasz trening czy wyścig, pod warunkiem zadeklarowania go jako żeglarstwo.
Rywalizacja trwa do 15 kwietnia - nagrodą jest puchar zarządu SFPDN.
Każdy uczestniczący w rywalizacji będzie miał na bieżąco informacje z systemu o stanie rywalizacji, ja będę w tym wątku co pewien czas także podawał wyniki. Z góry zastrzegam sobie prawo weryfikacji wyników (jazda bojera na dachu samochodu się nie liczy
) oraz wprowadzania zmian samej rywalizacji.
ZAPRASZAM DO WSPÓLNEJ ZABAWY
Artur P-289
W ramach podgrzewania atmosfery (bo jak stwierdził mój syn; od samego ciągłego śledzenia prognoz Zegrze nam nie zamarznie), zapraszam do przyłączenia się w dowolnym momencie do naszych realno- wirtualnych regat.
W bezpłatnym programie do pobrania na każdego smartfona - ENDOMONDO - założyłem rywalizację NAJSZYBSZY KILOMETR NA LODZIE w sezonie 2013/2014.
Do rywalizacji może przystąpić każdy, musi jedynie odnaleźć ją w aplikacji w zakładce sporty - żeglarstwo, rodzaj rywalizacji najszybsze x kilometrów.
Po przystąpieniu do rywalizacji, będzie w niej widoczny każdy Wasz trening czy wyścig, pod warunkiem zadeklarowania go jako żeglarstwo.
Rywalizacja trwa do 15 kwietnia - nagrodą jest puchar zarządu SFPDN.
Każdy uczestniczący w rywalizacji będzie miał na bieżąco informacje z systemu o stanie rywalizacji, ja będę w tym wątku co pewien czas także podawał wyniki. Z góry zastrzegam sobie prawo weryfikacji wyników (jazda bojera na dachu samochodu się nie liczy
) oraz wprowadzania zmian samej rywalizacji.
ZAPRASZAM DO WSPÓLNEJ ZABAWY
Artur P-289
P-289
Ostatnia10 lata 10 miesiąc temu edycja: P-289 od. Powód: aktualizacja
Za tę wiadomość podziękowali: : nowy
Moderatorzy: Tomek Zakrzewski
Czas generowania strony: 0.064 s.