- Otrzymane podziękowania: 10
Sprzedam kompletnego DNa
- P-341
- Autor
- Wylogowany
- Junior Member
Mniej
Więcej
9 lata 11 miesiąc temu - 9 lata 11 miesiąc temu #2162
przez P-341
Nowy post
Sprzedam kompletnego DN'a, jak na zdjęciach. W skład zestawu wchodzi:
- kadłub, maszt, płozownica, płozy, kobyłki, wanty, liny, bloczki, śruby, itp - zestaw w pełni gotowy do latania
- dodatkowo dorzucam dwa pokrowce na kadłub (postojowy i transportowy, firmy Buwiga - jakości nie trzeba zachwalać)
- cena zestawu 6000zł
Zestaw ten kupiłem 3 lata temu, tak miało być, jest piękny, cały drewniany!
Początkowo planowałem latać "turystycznie", ale tak wciągnęły mnie regaty, że stopniowo wszystkie elementy wymieniłem.
Sprzęt ten nadaje się do radosnej bojerowej "turystyki" oraz pierwszych kroków w regatach. W porównaniu do innych bojerów "turystycznych" odpala nawet przy niewielkim podmuchu, co sprawia dużo satysfakcji.
Zapraszam
Rafał P341 Ługowski
501 073 747
- kadłub, maszt, płozownica, płozy, kobyłki, wanty, liny, bloczki, śruby, itp - zestaw w pełni gotowy do latania
- dodatkowo dorzucam dwa pokrowce na kadłub (postojowy i transportowy, firmy Buwiga - jakości nie trzeba zachwalać)
- cena zestawu 6000zł
Zestaw ten kupiłem 3 lata temu, tak miało być, jest piękny, cały drewniany!
Początkowo planowałem latać "turystycznie", ale tak wciągnęły mnie regaty, że stopniowo wszystkie elementy wymieniłem.
Sprzęt ten nadaje się do radosnej bojerowej "turystyki" oraz pierwszych kroków w regatach. W porównaniu do innych bojerów "turystycznych" odpala nawet przy niewielkim podmuchu, co sprawia dużo satysfakcji.
Zapraszam
Rafał P341 Ługowski
501 073 747
Ostatnia9 lata 11 miesiąc temu edycja: P-341 od.
Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.
Moderatorzy: Tomek Zakrzewski
Czas generowania strony: 0.080 s.